Butikk

Våre produkter er primært rettet mot hund og katt, men vi har også en del til hest.

God veiledning vektlegges. I samarbeid med våre dyrepleiere og veterinærer kan du få hjelp til å finne akkurat det rette fôret til ditt kjæledyr.

Vårt utvalg av kvalitetsfôr, sykdomsdietter, pleiemidler og hygiene artikler:

Fôr til hund og katt:

Klinikken fører både Specific og og Royal Canin til hund og katt. Både Specific og Royal Canin har høy kvalitet og er av et godt sortiment.
Vi tilbyr standard fullkostfôr og dietter tilpasset ulike sykdomstilstander.

Specific tilbyr en bonusavtale med 50% på hver 5. sekk

Pleiemidler og hygiene artikler:

Vi har et stort utvalg innen stell og pleiemidler til katt og hund. I tillegg fører vi også en del pleieprodukter til hest.
Varetilbudet av reseptfrie kosttilskudd, mage-tarm regulerende pastaer, tannhelseprodukter og sjampoer for ulike lidelser og behov, er nøye utvalgt.

Noen av våre leverandører:

Produkter vi selger:

Back on track

Slik virker Back On Track!

Back on Tracks ledd- og muskelbandasjer er laget av funksjonelle tekstiler med varmereflekterende egenskaper. Tekstilet er en synergi av gamle kinesiske erfaringer og moderne vitenskapelig tekstilteknologi.

Ved fremstilling av polyester- eller polypropylentrådene smeltes keramiske partikler inn i trådene.

Egenskapen hos disse keramiske partiklene er at når de blir varmet opp av kroppsvarmen, blir stråler reflektert tilbake til kroppen. Varmen som på denne måten blir reflektert er en langbølge varmestråling, som også er kjent som langbølge infrarød stråling.

Varmestråling:

Det er velkjent og dokumentert at langbølge infrarød varmestråling øker blodsirkulasjonen.

Den økte blodsirkulasjonen i vevet medvirker til å lindre muskelspenninger og forbedrer yteevnen. En viktig egenskap er den skadeforebyggende effekten du får når produktet brukes til trening eller konkurranse.

Nype

Nypepulver til hund og hest.

Nypepulver kan være et godt alternativ til medisiner og brukes til å øke mobiliteten i leddene hos deg, din hund og din hest.

Nypepulver er rik på mange vitaminer, mineraler og mikronæringsstoffer som kroppen trenger for å oppnå bedre trivsel.

Den inneholder antioksidanter som beskytter kroppens celler. Nypepulver er et rent naturprodukt. Til produktet brukes det kun viltvoksende nyper, som ikke er kunstgjødslet eller sprøytet, fra fjellene i Chile.

Nypene er ovnstørket, ikke soltørket utendørs. Ved ovnstørking har man fullstendig kontroll på tørkeprosessen, noe som er en fordel i forhold til å bevare C-og B-vitaminer COSEQUIN til hund og katt.

Et viktig prinsipp innen dagens medisinske tankegang, er å gi riktig ernæring for å stimulere organismens egne vedlikeholdssystemer til å yte sitt beste. Klinisk ernæring er å målrettet tilføre korrekte mengder av spesielle næringsstoffer som stimulerer kroppens naturlige vedlikeholdsmekanismer best mulig. Under normale forhold har organismen nok av disse stoffene.

Ved skade øker behovet dramatisk. Cosequin er en høyrenset og korrekt blanding av naturlige næringsstoffer som forbrukes i leddstoffskiftet.Brusk består av et bindevevsnett hvor det sitter bruskceller.

Cellene produserer kjemiske stoffer som binder store mengder vann, og gjør brusk til en solid, fjærende pute som absorberer støt og belastning og beskytter underliggende beinvev. Brusk og leddvæske sammen gir leddet en friksjonsfri bevegelse.

Når brusk utsettes for mekanisk belastning, slites den ned. Bruskcellene må stadig fornye delene i brusken. I et friskt ledd klarer bruskcellene å bygge opp like mye som til enhver tid slites ned.

Ved overbelastning eller skade blir nedbrytningen større enn oppbygningen, og dette fører til leddskader og artrose. Leddskader og slitasjeforandringer forekommer hyppig og gir redusert  livskvalitet. Leddlidelser kan være akutte eller kroniske, arvelig disponerte, eller ervervet etter skade eller langvarig slitasje. Ved mistanke om leddforandringer bør dyret undersøkes av dyrlege.

Se eget avsnitt om artrose.

Cosequin er en viktig del av behandlingen av leddlidelser, da dette kosttilskuddet vil

 • Stimulere bruskcellene til økt produksjon
 • Blokkere stoffer som bryter ned brusken
 • Stimulere blodsirkulasjonen i beinvev under brusken
 • Dempe smerte- og betennelsesreaksjonen i leddet

Cosequin er også gunstig å bruke forebyggende da:

 • Næringsstoffene gir sunn leddfunksjon ved hard trening og belastning og forebygger derfor skader.
 • Slitasjeforandringer som følge av overbelastning ved uheldig leddutforming ved f.eks. dysplasi (HD)

og andre leddforandringer, blir mindre ved optimal tilførsel av næringsstoffer fra et tidlig stadium.

Cosequin inneholder kun kroppens egne stoffer i riktige, tilpassede mengder, og har ingen uønskede virkninger i organismen.

Kosttilskudd kan gis samtidig med annen medisinsk behandling.
Smertestillende betennelsesdempende medisiner kan benyttes samtidig med de aktuelle næringsstoffer.

Til katt: Beskytter også slimhinner i urinveiene ved betennelse (FLUTD).

DOGVITALITY:

DogVitality:

DogVitality® konsentratet stabiliserer mage og tarmfunksjonen og bidrar til å få en frisk og vital hund. Effektiv mot slapphet, redusert matlyst, unormal avføring og dårlig fordøyelse.

DogVitality™ konsentrat har sitt bruksområde spesielt innenfor mage- og tarmproblematikk. I studier har pulveret vist seg å ha en balanserende effekt på tarmfloraen i favør av gunstige tarmbakterier.

I tillegg virker DogVitality™ positivt på fordøyelsen og kan være effektivt ved for eksempel nervøs eller sensitiv mage, unormal avføring og ved dårlig appetitt. DogVitality™ konsentrat har også en gunstig effekt på immunforsvaret.

DogVitality™ konsentratet er spesielt effektivt for aktive hunder under mye trening eller stor påkjenning/stress som jakthunder, konkurransehunder og andre type brukshunder. Pulveret bidrar til økt energi og vitalitet, samtidig som hundens restitusjonsevne bedres.

 • Optimaliserer tarmfloraen
 • Bedrer fôrutnyttelse og næringsopptak
 • Normaliserer avføringen
 • Øker appetitt og trivsel

En boks er nok til 150 dagers bruk for en hund på 20 kg.

DogVitality med Omega 3

I DogVitality® med omega-3 er det DogVitality-konsentratet formulert inn i omega-3 av beste kvalitet. Innen indikasjonsområdene pels, poter, lettere allergiplager og hudirritasjoner har både omega-3 og DogVitality® -konsentratet effekt hver for seg.

I DogVitality® gir denne kombinasjonen både additive og synergistiske effekter, eller som vi sier, «dobbelt effektiv omega-3».

I tillegg bidrar DogVitality® til et bedre opptak av omega 3 og andre næringsstoffer fra kosten. Det betyr at DogVitality® sørger for bedre fôrutnyttelse og blir mer potent enn ren omega-3. DogVitality® er utviklet i samarbeid med ledende veterinærer og ernæringsekspertise for dyr, og anbefales av landets fremste oppdrettere og hundekjørere.

1 flaske 250 ml DogVitality® holder i ca 2 mnd for en hund på 10 kg.

CAT VITALITY:

Dobbel effekt i forhold til kun omega-3, ved lette allergi- plager og hudirritasjoner, for blank og fyldig pels, normalisert røyting, myke og smidige poter, samt godt for ledd og bevegelighet.

 • Effektiv ved lette allergiplager og hudirritasjoner
 • Gir blank og fyldig pels
 • Gir myke og smidige poter
 • Reduserer og normaliserer røyting
 • Gjør godt for ledd og bevegelighet
 • Sikrer daglig behov for omega-3

I CatVitality® med omega-3 er det patenterte-konsentratet formulert inn i omega-3 av beste kvalitet. Innen indikasjonsområdene pels, poter, lettere allergiplager og hudirritasjoner har både omega-3 og konsentratet effekt hver for seg.

I CatVitality® gir denne kombinasjonen både additive og synergistiske effekter, eller som vi sier, «dobbelt effektiv omega-3».

I tillegg bidrar CatVitality® til et bedre opptak av omega 3 og andre næringsstoffer fra kosten. Det betyr at CatVitality® sørger for bedre fôrutnyttelse og blir mer potent enn ren omega-3.

1 flaske 250 ml CatVitality® holder i ca 100 dager.

IMPROWIN til hest

ImproWin® er norskutviklet og patentert. Det forebygger og gjør hestene raskere friske av erosjoner (begynnende såre slimhinner i mage og tarm). En boks holder til ca. 2 måneders forbruk. Produktet er godkjent uten karenstid.

ImproWin® 1 kg, pulver består av;

Salter av organiske syrer, med kalsium og natrium samt vitaminisert med B-vitaminer.

Benyttes ved indikasjon;

Mage-/tarmproblemer, slapphet, dårlig form, dårlig humør og matlyst.

Resultat ved bruk av ImproWin® pulver;

Hindre dannelse av sår i mage- og tarmslimhinner .
Hester med overfladiske sår i mage- og tarmslimhinner synes å bli raskere friske.
Gir mer stabil mage- tarmflora og bedrer matlyst.
Øker oksygentransport til vevene.
Hesten synes å tåle stress bedre, bedrer treningsvilligheten og blir mer utholdende og vital.

Godt for såre koder

DR.BADDAKY’S FISKEOLJE

Dr. Baddakys Fiskeolje er en kvalitetsolje fremstilt fra dypvannsfisk. Fisken fanges i Stillehavet utenfor kysten til Sør-Amerika fordi kvaliteten på denne fisken er best. Videre produksjon med rensing skjer i Norge hvor fiskeoljen molekulærdistilleres og tappes på mørke glassflasker eller kapsler under farmasøytisk kontroll for å garantere ytterste kvalitet av omega-3 fettsyrene.

Dr.Baddakys Fiskeolje er kun tilsatt alfa-tokoferol (E-vitamin) som sammen med den lufttette og mørke forpakningen beskytter omega-3 fettsyrene mot harskning.

Fiskeolje fremstilles av fiskefettet og ikke lever. Den inneholder derfor lite vitamin A og D, og det er ingen fare for overdosering av disse to vitaminene ved bruk av Dr. Baddakys Fiskeolje.

Hvorfor Omega-3 fettsyrer?

Det finnes to grupper livsviktige fettsyrer, omega-3 og omega-6 fettsyrer. De fleste hunde- og kattefôr inneholder rikelig med omega-6 fettsyrer, men er fattige på omega-3 fettsyrer. Dr. Baddakys Fiskeolje er rik på omega-3 fettsyrer.

Omega-3 fettsyrer er viktig for blodgjennomstrømningen og for kroppens immunforsvar. Av omega-3 fettsyrene lager kroppens celler vevshormoner eller signalstoffer med helt spesielle egenskaper. Disse vevshormonene kan bare lages av omega-3 fettsyrer, og omega-3 fettsyrer er essensielle fettsyrer d.v.s. de må tilføres kroppen via kosten, akkurat som vitaminer.

Viktige organer i kroppens forsvarsmekanismer er huden og mage-tarm kanalen. I alle disse organene har vevshormoner laget av omega-3 fettsyrer en veldig viktig funksjon.

Omega-3 fettsyrer er også viktige byggesteiner. Celler som har et særlig høyt innhold av omega-3 fettsyrer finner vi i hjernen, i øyets netthinne, i hanndyrenes kjønnsceller og i blodets forsvarsceller.

Omega-3 fettsyrene finnes i høyere konsentrasjoner i fostrenes blod enn i mordyrets. Omega-3 fettsyrer er livsnødvendige for både dyr og mennesker, men tilførselen av omega-3 fettsyrer er ofte for knapp. Det er videre vanskelig å blande fiskeolje inn i ferdigfôr (tørrfôr) fordi omega-3 fettsyrene har lett for å harskne under lagring. Dr.Baddakys Fiskeolje bør derfor brukes som daglig kosttilskudd.

NONSTOP PRODUKTER

Vi fører noen NonStop produkter som sporseler, halsbånd, kjørestrikk,magebeltet av comfort typen, samt potesokker. Skaffer andre produkter på forespørsel.

Butikken er åpen:

 • Mandag-fredag fra kl.08.00-15.00
 • Kveldsåpent mandag og torsdag 18.00-20.00