Smådyr

Vår smådyrklinikk er godt utstyrt. Vi har to undersøkelsesrom, eget kirurgirom, røntgenrom og et eget rom for oppstalling av pasienter før behandling og til overvåkning/oppvåkning etter operasjon.

Vi tilbyr røntgen, ultralyd, tannbehandling, indremedisinske utredninger, hud- og kløeutredninger, reproduksjon; inseminering/drektighetsundersøkelse/fødselshjelp og polikliniske tjenester som vaksiner, id-merking, passutstedelse, kloklipp etc. Vi utfører det meste innen bløtvevskirurgi og har et godt samarbeid med større klinikker i mjøsområdet for henvisning av ortopedikasus og ved andre kasus vi mener trenger mer spesialiserte tjenester.

Vi har et ønske om å gi et godt helsetilbud av høy kvalitet til ditt kjæledyr. Vi har fokus på etterutdanning, moderne utstyr og gode interne rutiner. Det er viktig for oss at både pasient og eiere føler at de blir tatt godt vare på. God kommunikasjon mellom oss og eier ser vi som en forutsetning for å kunne yte best mulig behandling.

Smådyr som skal til undersøkelse og behandling kan etter avtale leveres på morgenen før jobb og hentes på ettermiddagen.

All behandling foregår mot kontant betaling med betalingskort eller kontanter. Ønsker du faktura må det avtales på forhånd.

Vår klinikk er åpen for timebestilling alle dager mellom 08.30 og 15.00  61276514

Det er drop-in hver mandag og torsdag mellom 18.00 og 20.00.

Vi har døgnvakt og ved behov for akutt hjelp utenom våre åpningstider ring 61276514

Produksjonsdyr

Stav Veterinærsenter kjører ambulatorisk praksis i Øyer kommune, Fåberg og Sør-Fåvang. Vi behandler sykdom og skader hos storfe, sau, geit og gris. I tillegg driver vi med drektighetsdiagnostikk, seksuell helsekontroll, avhorning, kastrering, vaksinering, helseattest, inseminering osv.
Vi tilbyr forebyggende helsearbeid og besetningsutredninger for storfe og svin innen ulike tema, med vekt på sykdomstiltak, dyrevelferd og økonomi.
Dette kan gjøres i samarbeid med rådgivingstjenesten og helsetjenesten sentralt.

Vi har vaktordning 24 timer i døgnet for akutt hjelp.

Vakt telefon: 61276514

Innringingstid for besøk samme dag: KL 8.00-kl 10.00

Hest

Stav Veterinærsenter tar i mot hester til undersøkelse og behandling.

I tillegg har vi ambulatorisk praksis og døgnvakt. For optimal behandling ønsker vi at flest mulig tar med seg hestene sine til oss. Da har vi trygge og gode arbeidsforhold, tilgang til utstyr på klinikken og områdets fasiliteter.

Vi har hesterom med behandlingsboks, røntgen, ultralyd og tannbehandlingsutstyr.

Aktuelle tjenester

  • Halthetsutredninger og oppfølgende behandling. Vi har gode forhold på Stav for mønstring og undersøkelse av hest. Ved behov har vi tilgang på Hippodromen, som er en ny flott ridehall med topp underlag. På utstillingsplassen har vi også mulighet til å kjøre hestene i fart.
  • Kjøp, salgs- og forsikringsundersøkelser.
  • Munnhuleundersøkelser og tannbehandling.
  • Kastrasjoner og andre kirurgiske inngrep på stående hest.
  • Klinikken er godkjent mottaksstasjon, og vi kan ta i mot hopper for inseminering med både fersk og frossen sæd.
  • Andre sjukebehandlinger, samt rutineoppdrag.

Timeavtaler på klinikken kan settes opp alle hverdager mellom 8.30 og 15.00. All behandling foregår mot kontant betaling med betalingskort eller kontanter. Ønsker du faktura må det avtales på forhånd.

Timebestillinger gjøres på telefon 61276514 mellom 8-15. Døgnvaktberedskap; ved behov for akutt hjelp ring 61276514